+36 70 944 1636
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kezdő vitorlás tanfolyam,vitorlás oktatás,motoros oktatás

 

Vitorláshajót bérelne de nem rendelkezik kishajó vezetői engedéllyel?
Iratkozzon be tanfolyamainkra és nyáron már önállóan vezethet vitorlás hajót.

Akkreditált vitorlás kishajó-vezetői tanfolyamok

knotsVitorlás tanfolyamunkon a hajózás mind elméleti mind gyakorlati oldalával megismerkedhet. A megszerezhető képesítéssel Európa belvízein maximum 20 méter hosszú és maximum 12 fő befogadására alkalmas vitorlás kishajó vezethető. Elméleti oktatásunkat Budapesten tarjuk, igény szerint esténként vagy hétvégén. 5 napos gyakorlati oktatásunk Balatonfüreden törénik. Sikeres vizsga után minden adott az önálló hajóbérlésre a Vision Yachtcharternél.

 

 

Időpontok és jelentkezés Tájékoztató és tematika Árak

Haladó (éles) versenytréning

A vitorlás verseny tréning túraversenyen lehetővé teszi, hogy elmélyüljenek, rutinná váljanak a már ismert hajós alapfogások. Egy több napos túraverseny alatt lehetőség adódik sokféle helyzet kipróbálására, a verseny emeli a résztvevők adrenalin szintjét, a versenyben való részvétel alatt közvetlenül csiszolódik a hajózási ügyesség.
Egy frissen vizsgázott és még kevés gyakorlattal rendelkező hajóvezető számára mindenképpen ajánlott néhány alkalommal Manőver Tréning-en résztvenni, hogy később izgalom nélkül, bátran vezethesse a nagyértékű, akár a saját-, akár a bérelt hajóját, saját maga megelégedésére, családja és barátai nagyobb örömére de legfontosabban: biztonságára.
Egy többnapos túraverseny alkalmat ad a hajón való folyamatos élet megismerésére, kialakítására. 

 

Időpontok és jelentkezés Tájékoztató és tematika Árak

Haladó vitorlás manővertréning

A vitorlás manőver tréning elmélyíti a már ismert hajós alapfogásokat és azokat rutinná, majd mégtovább fejlesztve szinte már reflexé alakítja.
Egy frissen vizsgázott és még kevés gyakorlattal rendelkező hajóvezető számára mindenképpen ajánlott néhány alkalommal Manőver Tréning-en résztvenni, hogy később izgalom nélkül, bátran vezethesse a nagyértékű, akár  saját-, akár  bérelt hajóját, saját maga megelégedésére, családja és barátai nagyobb örömére, de legfontosabban: biztonságára.

 

Időpontok és jelentkezés Tájékoztató és tematika Árak

Kezdő vitorlás tanfolyam

ikon-2 A Nemzeti Közlekedési Hatóság
által akkreditált képzés

ikon-2 Elméleti képzés: 3x1 nap hétvégén
vagy 6x4 óra esténként

ikon-2Gyakorlai képzés: 5x1 nap Balatonfüreden

ikon-2 Tapasztalt, képzett oktató

ikon-2 Tananyag, képzési segédanyagok

ikon-2 Maximum 5 fős csoportok

ikon-2Sikeres vizsga után önálló hajóbérlés nálunk

Oktatónk

BG
Benyovszky Gábor
vitorlás oktató, hajóskapitány
"A Balatont  kisgyermek korom óta vitorlás hajóval alaposan megismertem. Több mint 20 éve oktatok , szabadidőm nagy részét a vízen töltöm, rendszeresen részt veszek versenyeken is. Hajóztam viharos szélben, a fedélzeten átcsapó hullámok közt, megtapasztaltam a Balaton ezernyi arcát. Ezeket az ismereteket, készségeket adhatom át azoknak,  akiket megérintett a vizek varázsa és jelentkeznek, hogy közelebbről is elsajátítsák a hajózás alapjait és alkalmassá váljanak az önálló vitorlázásra."